Algemene voorwaarden

Algemeen

De Algemene Voorwaarden van handwerkatelier SerDani gevestigd te Scheemda en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 02095091. Handwerkatelier SerDani heeft het recht om de voorwaarden te wijzigen. De op de website vermelde voorwaarden zijn altijd van toepassing.

Bestellen

U kunt artikelen bestellen via de website, of ophalen. Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW maar exclusief verzendkosten. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van handwerkatelier SerDani. Na bestelling wordt er zo spoedig mogelijk een orderbevestiging naar uw e-mail adres verzonden. Het bestelde artikel wordt dan voor u gereserveerd. De orderbevestiging bevat de artikelprijs en de verzendkosten.

Betaling

Betaling
Betalen kan op twee manieren. Contant bij ophalen bestelling of via een overschrijving op de bankrekening. Het bankrekeningnummer staat op de orderbevestiging. De order is pas definitief als het verschuldigde bedrag is ontvangen. Wanneer binnen 10 dagen uw betaling niet is ontvangen vervalt de reservering automatisch,. Uw bestelling wordt u na betaling z.s.m. toegezonden.

Annulering

Als u een bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur door te geven via info@serdani.nl.

Verzending

De bestelde artikelen worden na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk doch altijd binnen 5 werkdagen via PostNL verzonden. Mocht bovengenoemde levertijd onverhoopt niet worden gehaald dan wordt u hiervan via de e-mail op de hoogte gesteld. handwerkatelier SerDani is niet verantwoordelijk voor eventuele schade ontstaan tijdens de verzending. Hiervoor gelden de Algemene Voorwaarden voor Goederen vervoer. De kosten voor verzending zijn afhankelijk van de grootte van het pakket.

Wij hanteren verzendkosten van €3,95.

Retourneren

Nadat u uw bestelling heeft ontvangen kunt u de bestelde artikelen binnen 4 werkdagen aan ons retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden. U dient uw retournering binnen 48 uur per e-mail aan handwerkatelier SerDani door te geven via info@serdani.nl. De geretourneerde artikelen worden alleen teruggenomen als aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • de artikelen dienen gekocht te zijn bij handwerkatelier SerDani
  • de artikelen dienen in de originele verpakking, dan wel in gelijksoortige verpakking, te worden geretourneerd
  • de verpakking (enveloppe of pakket) dient voldoende gefrankeerd te zijn

Vermeld duidelijk uw naam en adres op de retour verpakking. Alle kosten voor terugzending komen voor rekening van de koper. Het terug te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 14 dagen op de rekening van de koper worden teruggestort.

Handwerkatelier SerDani is niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen tussen de weergave op de website en de werkelijke kleuren. Een minimale afwijking van het voorbeeld zoals het op de website getoond wordt is door handwerkatelier SerDani niet uit te sluiten. Retourzendingen op lichte kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet accepteren.

Klachten

Mocht er onverhoopt een klacht zijn over één van onze producten, stuur dan een mail. In overleg wordt er vast een oplossing gevonden. handwerkatelier SerDani kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door verkeerd gebruik van het artikel.

Privacy

Handwerkatelier SerDani gaat zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van haar klanten. Alle gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de bestellingen. Handwerkatelier SerDani zal in geen geval deze gegevens aan derden ter beschikking stellen met uitzondering van PostNL ten behoeve van de aflevering van de bestelling.

Vragen

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een mailtje sturen naar info@serdani.nl